Keresés az erőforrások között
Ti mit terveztek erre a Karácsonyra?

Ti mit terveztek erre a Karácsonyra?

Megérkezett az év legszebb ünnepe, a Karácsony. Ez ünnep alkalmával sokkal nagyobb szerepe van a szeretetnek, az ajándékozásnak és a jócselekedeteknek.
bigblog2015-12-05 16:06:56 641

Karácsony. Az ünnep, melyben Jézus Krisztus születését ünnepeljük. Az év legszebb ünnepe. Ebben az időszakban mindenkiben nagyobb lángot kap a szeretet, az ajándékozás, a törődés, az együttlét. Gyertyafény és szépen kidíszített karácsonyfák társaságában összegyűl a család és együtt ünnepelhet szeretetet oszthat meg.

A uCoz Táska már felvette ezt a Karácsonyos hangulatot, ami észrevehető a legtöbb szín és a fejléckép lecserélése terén, valamint a fejlécben levő hópelyhek (*o*) szempontjából (majd feldobom őket, hogy mindenki használni tudja).

No de akkor térjünk a lényegre.

Csak egy apró kérdés:

Ti hogyan készülődtök Karácsonyra? ^^

Kíváncsi vagyok, milyen ötletekkel drukkoltok elő :) Azt már láttátok, mit tettem a uCoz Táskáért az ünnepek alkalmával (ha valamiért mégsem, nyomjatok egy CTRL+F5-öt, megoldja). De... Azt még nem mondtam el, hogy a valós életben hogyan készülődök /)^3^(\

Nos...

Őszinte leszek...

Még nem tudom teljesen pontosan :D 

Általánosságba véve otthon leszek a szüleimmel. Több mint valószínű, hogy akkor édesapám is otthon lesz. Jelenleg Németországban dolgozik. Majd TV-t fogunk nézni, mint minden egyes Karácsonyon (ide sorolható a Reszkessetek, betörők! és társai, amelyeket minden évben adják).

Mint ahogy az üzenőfalon is említettem, tervben van egy új laptop vásárlása. Gépem haldoklik, merevlemeze kezdi megadni magát, így amíg nincs egy új gépem, addig komolyabb dolgokra nem tudok koncentrálni. Gépemet már nem éri meg megjavítani, amúgy sem a legjobb teljesítmény kategória. A "felturbózása" pedig többe kerül, így inkább új laptopot veszek. 

Ez jövő héten várható. Ha szerencsém lesz. És remélem, hogy lesz.

Pénteken Marosvásárhelyen felkapcsolták a város karácsonyi fényeit. Én is ott lehettem volna, viszont közbejött pár dolog, így nem voltam rá képes. De láttam videót róla és csak egy dolgot tudok mondani: EGYSZERŰEN CSODÁLATOS VOLT O_O. Kár hogy nem lehettem ott, de egy másik nap majd elmegyünk az osztállyal. Csinálunk majd képeket, esetleg videókat is, és azokat megosztom itt is. Hisz a Karácsony az osztozkodásról is szól, nemde?

Hát, körülbelül ennyi :D Várom a sztorikat, ötleteket!


UPDATE: Marosvásárhelyt már meglátogatta a Mikulás :) 

(fotó: Plugor Árpád)

Hozzászólások (2)

A hozzászólási lehetőség ideiglenesen kikapcsolva
A uCoz Táska hivatalosan is bezárt. A legtöbb anyag, a uCoz-os tagság lejárta után is elérhető GitHub-on. Köszönjük a sok együtt töltött évet!