Keresés az erőforrások között
LEGO-gyár játékkészlet a LEGO Ideas-on!

LEGO-gyár játékkészlet a LEGO Ideas-on!

Segítsünk KovJonas barátunknak elérni célját a LEGO Ideas projektjével! Minden szavazat számít!
bigblog2016-08-26 08:05:20 538

Ha ezt eddig nem tudtátok, KovJonas barátunk, aki ugyanakkor a magyar uCoz menedzsere, egy nagyon tehetséges LEGO rajongó, aki szeretné támogatni a LEGO közösséget egy új játékkészlet ötletével. Az ötlet a LEGO Ideas nevű oldalon található, a LEGO hivatalos ötletbörzéjében, melynek célja a rajongói ötletek megvalósítása. Együtt elérhetjük, hogy KovJonas céljai megvalósuljanak!

Hogyan működik a LEGO Ideas?

Az oldal működése egyszerű: LEGO rajongók saját készleteiket küldhetik be képek vagy egyéb médiafájlok formájában, azok szavazatokat nyerhetnek a közösségtől, ha pedig elérik a 10000 szavazatot, el lesznek küldve a LEGO designereihez, akik majd eldöntik, hogy megcsinálják-e a készletet. Véleményem szerint KovJonas projektje elég valószínű, hogy elnyeri a designerek tetszését, viszont ahhoz, hogy a projekt hozzájuk kerüljön, nekünk is közben kell járjunk egy pár szavazattal! 

Hol található a projekt?

A projekt megtalálható ezen a linken

LEGO Factory Playset on LEGO Ideas

Hogyan támogathatom?

Ahhoz, hogy egy LEGO Ideas-ra feltöltött projektet támogass, szükséged lesz egy LEGO ID-ra. A LEGO ID körülbelül olyan, mint a uCoz esetében a uID - egy fiók segítségével lehet élvezni az összes LEGO szolgáltatást. A folyamat leegyszerűsítéséhez egy közösségi hálózati fiókot is lehet használni. Hét roppant egyszerű lépés, ami nagyon sokat jelent KovJonas számára!

1. Látogass el a LEGO Ideas oldalra.

2. Kattints a jobb felső sarokban a Login gombra.

3. Válaszd ki a neked megfelelő regisztrációs módot - natúr, közvetlen regisztráció vagy közösségi hálózatokon keresztüli. 

Megj.: Ha közösségi hálózaton keresztül léptél be, kattints a Link to new LEGO® ID account gombra az alkalmazás engedélyezése után.

4. Töltsd ki a felhasználói adatokat. Amennyiben nem megy annyira az angol, a Google fordító sokat segíthet.

5. Az adatok kitöltése után kattints a Next gombra és fogadd el a LEGO Ideas felhasználási feltételeit.

6. Erősítsd meg az e-mail címed.

7. A projekt LEGO Ideas oldalán kattints a jobb oldalon levő Support gombra. 

És máris egyel nagyobb az esélye annak, hogy a projekt eléri célját. Köszönjük a támogatást!

Függetlenül attól, hogy LEGO rajongó vagy, vagy sem, ha tetszik KovJonas projektje, kérünk, oszd meg ismerőseiddel! Minden szavazat számít. :)

Hozzászólások (1)

A hozzászólási lehetőség ideiglenesen kikapcsolva
A uCoz Táska hivatalosan is bezárt. A legtöbb anyag, a uCoz-os tagság lejárta után is elérhető GitHub-on. Köszönjük a sok együtt töltött évet!