Keresés az erőforrások között
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
uCoz Táska - Közösségi fórum » A te weboldalad » Eszközök » ManyCam
ManyCam
Kredobs
Dátum: Vasárnap, 2015-08-30, 09:04:14 | Üzenet # 1
Ellenőrzött
27 üzenet
5
Egy kis poénos alkalmazást ajánlok figyelmetekbe, mindazoknak, akik webkamerával rendelkeznek. A ManyCam egy kicsi, mégis jópofa alkalmazás. Nézzétek meg és használjátok.

Egy kis humort próbál becsempészni internetes beszélgetéseinkbe a ManyCam, amellyel „megbolondíthatjuk” a küldendő webkamerás képet. Mindössze ingyenes internetes regisztráció szükséges a korlátlan használatához! A program letöltése után egy virtuális webkamerát telepítünk, tehát a figyelmeztető ablakot nyugtázzuk a megfelelő működéshez. Első indításkor meg kell adnunk a webkamerát mint bemeneti forrást, valamint a Messengerben azt, hogy a ManyCam legyen az alapértelmezett bemeneti eszköz. Ezek után indulhat a móka! Számtalan vicces dologra fogható a program, melynek ablakát a Tálcán lévő kis ikonnal csalogathatjuk elő. Ennek segítségével beszélgetés közben is válthatunk az effektusok között. Az objektumok közül sok elemmel zsúfolhatjuk tele a képet: zászlók, ünnepi kellékek, sőt még maszkok mögé is bújhatunk.

És ahol fellelhető:ManyCam
uCoz Táska - Közösségi fórum » A te weboldalad » Eszközök » ManyCam
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

A uCoz Táska hivatalosan is bezárt. A legtöbb anyag, a uCoz-os tagság lejárta után is elérhető GitHub-on. Köszönjük a sok együtt töltött évet!