Keresés az erőforrások között
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
uCoz Táska - Közösségi fórum » Miegymás » Általános csevegés » Mit adott neked az uCoz rendszer!
Mit adott neked az uCoz rendszer!
AdamS
Dátum: Csütörtök, 2015-10-29, 19:42:52 | Üzenet # 1
Adminisztrátor
21 üzenet
27
Sziasztok!

Gondoltam, ha már születésnap, akkor írjunk le emlékeket, amik az uCoz rendszerhez fűződnek.

Na lássuk csak.

Körülbelül 2010-ben kezdtem el használni az uCoz-t, azóta én is, és a világ is sokat változott. Hogy mit kaptam az uCoztól?

- Megtanultam a HTML és CSS nyelvet, ami lehetővé tette, hogy még szebb weboldalakat hozzak létre. Ez az uCoz nélkül nem sikerülhetett volna, hiszen ha nem találok rá, valószínűleg a weboldalkészítéssel is felhagyok.

- A képek világában elveszve, a CSS előtt még rengeteg illusztráció kellett a weboldalaimhoz, amik elkészítését jó sokáig gyakoroltam a Photoshopban. Ma már ezt is profi szinten űzöm.

- De ami a legfontosabb! Barátok! Megismertem Amori-senpait, akivel minden nap tartom a kapcsolatot, és ma is uCoz-os oldalt üzemel, illetőleg Leredell-t, aki most kint van Finnországban (de jó neki), és akinek nagyon sokat köszönhetek, csak úgy mint Amori-senpainak.

Nem feledkezhetek meg bigblogról, akire még ma is felnézek, és örülök, hogy egy ilyen ismerős ember kezében a magyar uCoz!

Ebben a topicban szeretném megköszönni az uCoznak, hogy itt volt minden éjszakán, amikor alkotni akartam, amikor a szomorúságomat a webdesign készítéssel nyomtam el, és igazából mindig, amikor minőségre volt szükségem. Köszönöm!

Természetesen tudnék még mit felsorolni, de lehet ki sem férne ide. Inkább írjátok le, kinek milyen jó emlékei vannak az uCozzal! smile
KovJonas
Dátum: Péntek, 2015-11-06, 15:43:18 | Üzenet # 2
Adminisztrátor
16 üzenet
8
Tetszik a téma, szeretek ilyen történeteket olvasni! Akkor most én is leírnám az én történetemet.

Talán 2011-ben találtam a uCoz-ra. Akkoriban egy LEGO témájú oldalt hoztam létre, viszont a webszerkesztéshez ekkor nem konyítottam. Örülök, hogy akkoriban nagyon-nagyon aktív volt a fórum és az összes kérdésemre gyorsan választ kaptam. Néha úgy éreztem, hogy egyes dolgokat nem az én szintemen magyaráztak el, ezért indítottam el a kovjonas.ucoz.hu oldalt.

Ez a mozzanat változtatta meg az akkori életemet. Azóta foglalkozom komolyabban a HTML, CSS, JavaScript programozási nyelvvel, közben kipróbáltam magamat a PHP világában is. A uCoz-os weboldalamon a kifejezetten KEZDŐ felhasználóknak nyújtottam segítséget, ami számomra igazából kikapcsolódás volt iskola után. És amúgy is, jó érzéssel tölt el, ha segíthetek valakinek. Emellett ingyenes scripteket és CSS kütyüket lehetett letölteni weboldalamról, sőt egy saját kis programom is volt, amit vb.net programnyelven írtam, bykewix barátom segítségével. Apropó bykewix: a uCoz-os éveimben találtam rá a kewix.ucoz.hu-ra, ahol tovább bővítettem tudásomat és sok új barátra tettem szert, akikkel azóta is napi szinten tartom a kapcsolatot, sőt, ugyebár egy csapatot alkotunk.

Szóval mit is adott nekem a uCoz? Egy új érdeklődési kört, egy új hobbit, új barátokat. Igazából ha nem lenne a uCoz, lehet, hogy most én sem lennék itt és nem is értenék a webszerkesztéshez. smile
uCoz Táska - Közösségi fórum » Miegymás » Általános csevegés » Mit adott neked az uCoz rendszer!
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

A uCoz Táska hivatalosan is bezárt. A legtöbb anyag, a uCoz-os tagság lejárta után is elérhető GitHub-on. Köszönjük a sok együtt töltött évet!