Keresés az erőforrások között
10 éves a uCoz — számos ajándék vár rád!

10 éves a uCoz — számos ajándék vár rád!

A uCoz ma ünnepli meg a 10. születésnapját, ami az első nagy évforduló a weboldalszerkesztő történelmében. Éppen ezért számos meglepetést tartogatunk számotokra!
bigblog2015-10-29 14:19:08 1111

Remek dolog 10 évesnek lenni. A 10-es szám a tökéletességet jelenti. A 10-es szám egyben az első kétjegyű szám. Ezt a számot tette a uCoz születésnapi tortájára ma, 2015. október 29-én. 

Rendkívül nagy örömmel tölt el bennünket, hogy 10 éven át folyamatosan nyújthattuk szolgáltatásainkat. A uCoz kezdetben csak egy weboldalszerkesztő volt, mára viszont nemcsak ezt a szerepet tölti be, hanem számos termék készítő cégeként tűnik ki - mivel a uCoz, a fő projektjén kívül rengeteg szolgáltatást kínál, mint például a My Sites alkalmazás.

Egy születésnap alkalmával jó dolog ajándékokat kapni, nemde? Viszont ezúttal másképp áll a helyzet! Mi nem várunk el tőletek semmilyen ajándékot (egy születésnapi köszöntés viszont mindig jól esik :) ), hanem MI AJÁNDÉKOZUNK MEG TITEKET! Tizedik születésnapunk alkalmával elindítottunk egy ajánlatot — hívd meg barátaidat és nyerj értékes nyereményeket!


Mutasd be barátaidnak a kedvenc weboldalszerkesztődet, és a következőket kapod:

Ez egy remek ajánlat, amit NEM SZABAD ELHALASZTANOD! Vegyél részt benne te is a következő oldalon, ahol a születésnapi tortánkat is megtekinthetitek:


U10ANNIVERSARY.COM


De ez még nem minden! Kiválasztjuk a legkreatívabb születésnapi köszöntéseket, és azok szerzőit megjutalmazzuk! Légy kreatív, és mutasd meg, mennyire szereted a uCoz rendszert :) 

Hozzászólások (3)

A hozzászólási lehetőség ideiglenesen kikapcsolva
A uCoz Táska hivatalosan is bezárt. A legtöbb anyag, a uCoz-os tagság lejárta után is elérhető GitHub-on. Köszönjük a sok együtt töltött évet!