Keresés az erőforrások között
Új indexelési irányelvek, hibajavítások és meglepetés az uShop-ban!

Új indexelési irányelvek, hibajavítások és meglepetés az uShop-ban!

A uCoz első őszi frissítése a weboldal indexelési állapotának megjelenítését, karanténeltávolítási kérelmet, hibajavításokat, valamint egy uShop meglepetést foglal magába.
bigblog2015-09-18 18:13:50 1104

Az idő rendkívül gyorsan telik. Itt az ősz, a tanulás évszaka - ezúton is szeretnénk sok sikert kívánni minden tanulónak, középiskolásnak és egyetemistának! A hulló falevelek halk neszében összevegyülve hallatszanak a legutóbbi uCoz frissítés léptei, ami a 2015-ös év nyolcadik frissítése. Megéri végigolvasni a cikket, mivel a végén egy meglepetés is vár!

A uCoz egy folyamatosan bővülő szolgáltatás, mely alkalmakként számos újdonságot hoz el, hogy a weboldalszerkesztés még jobb, még szebb és még profibb legyen. A mai frissítés számos területet foglal magába, mint például a weboldal indexelését és az uShop-ot illetően.


A frissítés az összes szerverre kihatott.


A frissítés területei minden weboldalra hatással vannak, főleg az újonnan létrehozottakon. Mellettük lépdelnek a hibajavítások is, melyeket elvégeztünk.


A weboldal indexelési állapota

Minden újonnan létrehozott weboldal egy karanténidőszakban működik, mely idő alatt az nem kerülhet indexelésre a keresőmotorok által. Mostantól kezdve a Vezérlőpult főoldalán megjelenik az indexelési állapot - hogy a weboldal indexelve van-e vagy sem:

Ennek kér értéke lehet: egy amely azt jelöli, hogy a honlapról törölve van a karantén, és egy amely ennek fordítottját jelzi. 


Karanténtörlési kérelem

A karantént csak úgy nem lehet törölni, kivéve ha megvásárolsz egy fizetéses csomagot. A karanténidőszak nem rosszindulatból van, hanem éppen azért, hogy segítsen kifejleszteni, megmunkálni a weboldalad, feltölteni azt tartalommal, még mielőtt a keresőmotorok megkezdenék azt indexelni. 

Ezennel új funkció van a Vezérlőpult főoldalán, melynek segítségével elküldhetünk egy karanténeltávolítási kérelmet, bármikor, a honlap indexelésének megkezdéséhez.

A kérelem elküldése előtt bizonyosodj meg arról, hogy:

A kérelmeket a rendszer automatikusan dolgozza fel, a fent sorolt kritériumok alapján. Ha a weboldal megfelel a követelményeknek, a karanténidőszak eltűnik a weboldalról.

Amennyiben a weboldal még nem felel meg a követelményeknek, a következő 7 napban nem lehet beküldeni újabb kérelmet.


uShop - Görgessünk lefelé, mint a közösségi oldalakon!

Az uShop egy újabb frissítéseként említhető az opció, melynek segítségével olyan árucikk-betöltést valósíthatunk meg, mint például Facebook-on - lefelé görgetve újabbnál újabb áruk jelennek meg a webáruházadból. Ezt a Webáruház modul beállításaiban lehet megadni:

A frissítéssel párhuzamosan a Rendelés mezőinek szerkesztése oldalon is változások tűnnek fel:

Valamint a modul sablonjaiban is új $VÁLTOZÓK$ találhatóak:


Most pedig jöjjön a várva várt meglepetés!

Létre szeretnél hozni egy hatékony, professzionális webáruházat? Próbáld ki a uCoz által nyújtott webáruházat, az uShop-ot, melyet mostantól bármikor, bármelyik honlapodon 15 napig ingyen kipróbálhatsz!

Igen, ingyen!

Ez idő alatt tesztelheted a modul összes funkcióját, megismerkedhetsz még jobban a modullal, így amennyiben jól meggondoltad magad, elkezdheted webáruházadat a uCoz rendszerben elkészíteni, ingyen, egyszerűen, gyorsan és professzionálisan!


Nagyon reméljük, hogy tetszenek az újdonságok. De ezek korántsem a uCoz utolsó újításai. Számos nagyon izgalmas, remek és érdekfeszítő funkció lesz elérhető a rendszerben, ahogy annak kezelése majd teljesen meg fog változni, így még modernebb módon építheted weboldalad. Viszont addig is, mit szólnál ahhoz, ha kifejeznéd véleményedet a frissítéssel kapcsolatban, egy apró hozzászólás erejéig? :) 

Hozzászólások (0)

A hozzászólási lehetőség ideiglenesen kikapcsolva
A uCoz Táska hivatalosan is bezárt. A legtöbb anyag, a uCoz-os tagság lejárta után is elérhető GitHub-on. Köszönjük a sok együtt töltött évet!