Keresés az erőforrások között

Szabályzat

uCoz Táska - Felhasználási feltételek

A uCoz Táska (továbbiakban Weboldal) közzéteszi a jelen Felhasználási feltételeket (továbbiakban Feltételek vagy Megállapodás), amely szoros kapcsolatban áll a Weboldal és az azt látogató és felhasználó személy vagy jogalany között. 

A regisztrációval, anyagok felhasználásával, hozzászólások, üzenetek írásával a Felhasználó vagy Látogató beleegyezik abba, hogy az általa végrehajtott tevékenységek nem szegik meg a jelen Feltételeket, illetve a Magyar Törvényt.

1. Tartalomra vonatkozó szabályzat

A Weboldalon található legtöbb tartalom külső forrásból származik. Ezeknek az anyagoknak mindig megjelöljük az eredeti forrását, a szerzői jogok megsértésének elkerülése végett. 

A Weboldalon levő tartalmak sajátként való tulajdonítása, ellopása és illetéktelen használata szigorúan tilos. A lefordított és egyéni anyagok közzététele a saját oldalon csupán a fordítás forrásának megjelölésével (link) valósítható meg. Bármilyen olyan tevékenység, ami áthágja ezt a kritériumot, jogi lépéseket vonhat maga után.

2. A profil használata

Tilos a profil információinak keretén belül bármilyen olyan anyagot, weboldalt, címet, referenciát nyilvánvalóvá tenni, amely pornográf, diszkrimináló, rosszindulatú, csalásra törekvő vagy bármilyen egyéb hasonló kategóriába sorolható anyagot tartalmaz.

3. Hozzászólások

A chat-ben, fórumon, illetve a hozzászólásokban a trágár szavak használata tilos. A saját weboldal linkje megosztható, amennyiben segítségkérésről van szó. A saját weboldal reklámozása az erre szakosodott fórumkategóriában valósítható meg.

Tilos a Weboldal többi Felhasználóját bármilyen formában sértegetni, fikázni, leminősíteni. Bármilyen ehhez hasonló tevékenység következtében azonnali kitiltás jár.

4. Az oldalra való anyagfeltöltés

Minden olyan Anyag, mely a Felhasználók által kerül beküldésre, előmoderáláson esik át, ami azt jelenti, hogy előbb az Adminisztrátorok által kerül ellenőrzésre. Amennyiben az Anyag tartalma megfelel a jelen Szabályzat 5. pontjában leírt követelményeknek, az publikálásra kerül a szerző (feltöltő Felhasználó) neve alatt. 

Amennyiben az Anyag nem felel meg a követelményeknek, az Adminisztrátoroknak jogukban áll törölni az Anyagot előzetes figyelmeztetés mellett vagy anélkül.

5. Anyagok tartalmára vonatkozó követelmények

Az alábbi pontok tartalmazzák az Anyagokra vonatkozó szabályzatot, követelményeket:

5.1. Tiltott tartalmak

Tilos a Weboldalra feltölteni bármilyen olyan anyagot, ami a következő tevékenységek bármelyikét tartalmazza:

5.2. Forrás megjelölése

Minden egyes olyan Anyagra, amely nem saját, kötelező elhelyezni az eredeti forrásra mutató linket az annak megfelelő mezőbe.

5.3. Képek

Az Anyaghoz csatolt legelső kép, a kiskép kötelező mérete 280x150 pixel, vagy annak nagyobb aránya. Az Anyag második képe, a borítókép/főkép mérete nem fontos, de ajánlott ha nem haladja meg a 800 pixeles szélességet. 

A képek tartalma nem szegheti meg a jelen Megállapodás 5.1-es pontjában leírt kritériumokat.

5.4. A bejegyzés URL-címe

A mezőt kérjük módosítás nélkül megtartani. A szükséges módosításokat az Adminisztrátorok végzik el.

6. A Weboldal kódjai

A Weboldal forráskódja (layout-elemek, stílusok, szkriptek, stb.) saját vagy üzleti célra való felhasználása lopásnak bizonyul, és szigorú jogi következményeket vonhat maga után. 

A Weboldal a uCoz s32-es szerverén található. A szerver megtámadása szintén tilos.

FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI ÉS JOGI NYILATKOZAT

A Weboldalra való regisztrálással, és az azáltal nyújtott szolgáltatások használatával kötelező módon egyetértesz a jelen Megállapodás összes pontjával és egyetértesz azzal, hogy csak saját felelősségre használod fel a Weboldal szolgáltatásait. Ugyanakkor egyetértesz azzal is, hogy az Adminisztrátoroknak jogukban áll bármilyen olyan szükséges lépést megtenni, amelyeknek megtétele szerintük szükséges az oldalon levő szabályok betartásának érdekében. 

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében oldalunk teljesen legális tevékenységet folytat.

A Weboldal tulajdonosai nem vállalnak semmilyen felelősséget a Felhasználók Anyagai, illetve hozzászólásai által okozott esetleges kellemetlenségekért. Bármilyen visszaélés, jogsértés, vagy egyéb olyan dolog, amely a Magyar Törvény, az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata, valamint a Nemzetközi Törvény által tiltva van, de mégis megtalálható az oldalunkon, azt jelentés formájávan várjuk az info@ucoztaska.net e-mail címen.

A Weboldal Tulajdonosai fenntartják a jogot, hogy módosításokat végezzenek a jelen Megállapodás keretén belül. 

A szabályzat utolsó módosításának dátuma: 2015. augusztus 26.

A uCoz Táska hivatalosan is bezárt. A legtöbb anyag, a uCoz-os tagság lejárta után is elérhető GitHub-on. Köszönjük a sok együtt töltött évet!