Keresés az erőforrások között
OneDrive tárhelyméret-csökkentés: hogyan maradj ki ebből?

OneDrive tárhelyméret-csökkentés: hogyan maradj ki ebből?

A OneDrive nemrég kijelentette, hogy lecsökkenti 15 GB-os tárhelyét 5 GB-osra, a korlátlan tárhelyet pedig 1 TB-ra mínuszolja. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan maradhatsz ki a dologból.
bigblog2015-12-11 21:41:05 656

Sokak - kezdjük magammal - minden nap igénybe vesszük a felhő által nyújtott szolgáltatásokat. Igen, az esőt is, de itt kivételesen az online tárhelyekről van szó. 

A Microsoft nemrég bejelentette, hogy lecsökkenti 15 GB-os tárhelyét 5 GB-ra, végtelen tárhelyét pedig 1 TB-ra; ugyanakkor a képek számára felajánlott 15 GB bónusznak is véget vet a redmondi cég. Erről cikket is írtunk az INTO-n.

Számos ember nagyon rossz hírnek vélte ezt (közéjük tartozom én is), mivel gyakori felhasználással tárolnak az óriáscég nyújtotta felhőtárhelyen.

Viszont mindenre van megoldás, de hamar kell cselekedni! Lehetőségünk van megmenteni jelenlegi OneDrive fiókunkat, mielőtt a mínuszolás érvényesülne. Ehhez csak látogassunk el a


preview.onedrive.com/bonus


oldalra, majd kattintsunk a Keep your free storage gombra. Ügyeljünk arra, hogy az alatta levő jelölőnégyzet be legyen pipálva.

Amennyiben ez kész, máris megvédtük magunkat a tárhelycsökkentésről.

Hozzászólások (0)

A hozzászólási lehetőség ideiglenesen kikapcsolva
A uCoz Táska hivatalosan is bezárt. A legtöbb anyag, a uCoz-os tagság lejárta után is elérhető GitHub-on. Köszönjük a sok együtt töltött évet!