Keresés az erőforrások között
Inaktivitás oka és egy remek hír!

Inaktivitás oka és egy remek hír!

Miért is vagyunk egy picit inaktívak? Mire számíthattok? Tudj meg mindent ebből a cikkből!
bigblog2015-10-21 15:31:20 909

Észrevehető, hogy az utóbbi időben kevés új poszt érkezett. Ne aggódjatok, nem haltunk meg! Ha ez lett volna az ok, írtunk volna előtte cikket. Ja nem, mégsem. Mindegy!

A valódi ok az az IDŐHIÁNY. De ez csak IDEIGLENES időhiány! Miért is? 

Mint tudjátok, a uCoz-nál dolgozom, a uCoz Táska viszont egy saját projekt, mely nem a cég része. Az utóbbi hetekben rengeteg esemény történt, rövid időn belül, határidőre, ráadásul mindnek középpontjában én állok.

Hogy miért is?

Bár én a magyar uCoz-zal foglalkozom, ideiglenesen a vártnál több feladat zúdult rám - szerencsére hamarosan vége. A román uCoz felelőse nemrég házasodott meg, így október 9-től 29-ig vakáción van. VISZONT ez még nem minden! Az angol uCoz felelőse is vakáción van október 12 - 25 között. Hogy ez mit jelent? Ideiglenesen én kell felelnem mindhárom lokalizációért - a magyar, román és angol lokalizációkért. Mit foglal ez magába?

Ezenkívül természetesen iskolába is járok, így minden napra tanulnom kell. Néhanapján több személyes ügyön is dolgozom, így gyakorlatilag még pihenésre sem nagyon van időm.

KÉRLEK, KÍMÉLJETEK MEG, HOGY RÉG NEM POSZTOLTAM IDE!

Tudom, nemrég közzétettem egy új cikket, de az angol volt. Ez csak egy kérelem miatt volt az angol uCoz fórumon.

Így ismételten, elnézést az inaktivitásért!


ÉS MOST JÖJJÖN A JÓ HÍR!

Hamarosan ismét csak a magyar lokalizációért leszek felelős, így még többet fogok tudni foglalkozni az oldallal. Időközben még számos hasznos szkriptet gyűjtöttem össze nektek, így erre felkészülhettek!

Hozzászólások (0)

A hozzászólási lehetőség ideiglenesen kikapcsolva
A uCoz Táska hivatalosan is bezárt. A legtöbb anyag, a uCoz-os tagság lejárta után is elérhető GitHub-on. Köszönjük a sok együtt töltött évet!