Keresés az erőforrások között
A uCoz Táska ismét megnyitotta kapuit!

A uCoz Táska ismét megnyitotta kapuit!

A lehető legnagyobb örömmel jelentjük be, hogy a uCoz Táska ismét megnyitotta kapuit, ráadásul egy sokkal modernebb és funkcionálisabb táskát hoztunk el nektek!
bigblog2015-08-14 21:19:08 1011

A lehető legnagyobb örömmel jelentjük be, hogy a uCoz Táska ismét megnyitotta kapuit, ráadásul egy sokkal modernebb és funkcionálisabb táskát hoztunk el nektek!

Mielőtt beleugranánk a megnyitói partiba, előbb szeretnénk bocsánatot kérni, hogy annak idején be kellett zárnunk a uCoz Táskát. Annak idején úgy gondoltuk, jobb lesz ha bezárjuk, mivel már nagyon kezdte átvenni a uCoz fórum szerepét, ezenkívül elindult az IntoShop is, amelynek célja az volt, hogy egy egységes csapat dolgozzon egyazon oldalért és annak látogatóiért. Sajnos ez kevés sikerrel járt, mivel a csapatnak nagyon kevés ideje volt a projektre. 

Kis idővel ezelőtt úgy gondoltuk, jó volna, ha ismét beindítanánk a uCoz Táskát, amit annak idején annyian szerették és értékelték. Az IntoShop sorsa pedig természetesen nem épp a legkellemesebb - az IntoShop rendszere eladásra került!

Az utóbbi pár héten nagy munka zajlott a vadonatúj uCoz Táskán. Csapatunk gőzerővel dolgozott azon, hogy a lehető legjobb közérzetet és használhatóságot biztosítsa. 

Ami a legelső ránézésre észrevehető az az, hogy a uCoz Táska kapott egy domaint. Igen, most már a könnyen megjegyezhető ucoztaska.net webcím alatt érhető el szeretett oldalunk. Mivel az oldal célközönsége Magyarország, illetve a külföldön élő magyarok, előbb .HU-s domaint akartunk rendelni. Sajnos ez nem járt sikerrel, így .NET lett a végső domain.

A második szembetűnő dolog az a weboldal külalakja. Külön köszönettel tartozunk KovJonas barátunknak, hogy egy ilyen remek munkát végzett!

...és persze végül, de nem utolsó sorban, az is észrevehető, hogy a tartalmak most már nem a Fórum modulban találhatóak, hanem egy külön modulban, képekkel, meg mindennel - hogy tökéletes legyen az egész!

A fórum természetesen nem halt meg smile Továbbra lehet használni a fórumot csevegésre, kérdezésre, és egyéb ilyen-olyan dolgok megosztására. Kukkantsatok be a fórumra is!

A chat megtalálható volt a régi uCoz Táskában is, éppen ezért meghagytuk, viszont annak újabb verzióját használtuk.


Bár sokat robotoltunk az utóbbi pár héten, a munkánk még koránt sem ért véget. Célunk az volt, hogy minél előbb bemutathassuk a megújult uCoz Táskát! 

Az IntoShop-ról minden át lett hozva a uCoz Táskára, viszont azok a szkriptek, kiegészítők, sablonok és grafikák, amelyek annak idején nem lettek áthozva uCoz Táskáról IntoShop-ra, azok is hamarosan közzé lesznek téve.

Bizonyos bejegyzések képei még nem lettek feltöltve, de idővel azok is fel lesznek töltve smile Amennyiben bárkinek volna kedve segíteni munkánkat, írjon az info@ucoztaska.net címre. Segítségeteket nagyra értékeljük, és természetesen meg is jutalmazunk (ez magába foglalhat rang növelést, egyedi @ucoztaska.net e-mail címet stb.).


Reméljük tetszik a vadonatúj Táska! smile Minden észrevételt szívesen fogadunk itt, vagy a fórumon!

Köszönjük, hogy benéztetek a uCoz Táskára!

Hozzászólások (5)

A hozzászólási lehetőség ideiglenesen kikapcsolva
A uCoz Táska hivatalosan is bezárt. A legtöbb anyag, a uCoz-os tagság lejárta után is elérhető GitHub-on. Köszönjük a sok együtt töltött évet!