Keresés az erőforrások között
Amori.HU

Amori.HU

Anime, manga és dorama fordításokkal foglalkozó weboldal, mely elhozza nekünk nap mint nap a friss alkotásokat, magyar nyelven, online elérhetően!
dev2015-08-21 21:34:34 640

Meglátogatom a weboldalt!

Anime, manga és dorama fordításokkal foglalkozó weboldal, mely elhozza nekünk nap mint nap a friss alkotásokat, magyar nyelven, online elérhetően.

A japán művészet

A japánban híres animék, mangák és doramák a magyar szubkultúrába is eljutottak. Aki intelligens szórakozást keres, előbb vagy utóbb biztosan rátalál ezekre a művrekre. Rengetegféle műfajból választhatunk, a gyerekmeséktől kezdve, egészen a felnőtt, horror és pornográf tartalmú alkotásokig. Ámbár eljutott hozzánk, sokan nyelvtudás híján a rajongói fordításokat veszik igénybe, amelyeket csapatokba verődve készítenek a lelkes munkások, kik a saját szabadidejüket áldozzák fel, hogy több száz-ezer olvasóhoz elérjenek a híres alkotások.

Amori, az egyszemélyes csapat

Az oldal adminisztrátora egyben az egyetlen munkás. Ő végzi a fordításokat, a feliratok formázását, a mangák szerkesztését, és minden mást, ami a fansub műfajhoz kapcsolódik. A sok csapatmunka után a saját útját járva próbál feltörni a magyarosítás világában.

Amori.Hu, a weboldal

Maga a weboldal 2015 márciusában indult, akkor még egy gyengébb designnal, majd rá nemsokkal megkapta a végleges formáját. A weboldal az uCoz rendszerben készült, és minden elvárásnak megfelel. A designt AdamS készítette el, az oldal tartalmát pedig folyamatosan Amori, a bölcsészszakos hallgató végzi. Az utóbbi időben egy lektort fogadott maga mellé, hogy a rengeteg projektek készítésének ideje ne az utóellenőrzésekkel teljen.

Hozzászólások (1)

A hozzászólási lehetőség ideiglenesen kikapcsolva
A uCoz Táska hivatalosan is bezárt. A legtöbb anyag, a uCoz-os tagság lejárta után is elérhető GitHub-on. Köszönjük a sok együtt töltött évet!